Studentuka i Hemsedal – billettsalget er i gang!

posted in: Arrangementer | 0

Friluftsgruppa Fjell og Fjære har gleden av å invitere alle studenter ved UiA i Grimstad og Kristiansand til Studentuka i Hemsedal. Sett av datoene 17.-20. januar for vinterens største studenteventyr!

Dette er et årlig arrangement hvor studenter fra ulike universiteter og høyskoler i landet samles i Hemsedal for å stå i skianlegget, feste på afterski og ha det fett på tur med medstudenter. Hele Hemsedal vil være fylt av studenter, så vi kan love at dette blir årets høydepunkt!

Inkludert i billetten:

Inkludert i billetten får du blant annet buss tur-retur, heiskort i skianlegget, overnatting i Hemsedal Fjellandsby nært skianlegget og inngangsbillett til afterski på Stavkroa! Det meste er altså inkludert i billetten, og du trenger rett og slett bare å stille opp og nyte langhelgen i skibakkene!

Billetten koster kr. 3 600, og du kan velge om du ønsker å betale alt i ett eller om du ønsker å dele betalingen i to omganger.

Påmelding og betaling:

Billetter selges på stand på campus Grimstad og Kristiansand i ukene fremover. Kom innom for en prat! Du kan også ta kontakt med oss på vår Facebook-side for å avtale billettkjøp.

Vi har et begrenset antall plasser, og det er første mann til mølla som gjelder! Vi anbefaler å være tidlig ute!

Konkurranse: Vinn gratis skileie!

Vi trekker 5 heldige vinnere blant de 50 første som kjøper billett. Disse vinner GRATIS SKILEIE under oppholdet! Det er altså bare til å hive seg rundt og sikre deg din billett!

For mer informasjon, se Facebook-arrangementet Hemsedal 2019 – Årets høydepunkt for UiA-studenter!