Vi er endelig skikkelig i gang i Kristiansand!

posted in: Arrangementer | 1

Tips: Se bilder fra Kick-Off 17. september nederst i denne saken!

Fjell & Fjære har lenge vært etablert i studentmiljøet i Grimstad, og det er her friluftsgruppen har hatt sin hovedbase. Nytt av høsten 2018 er en stor satsing også i Kristiansand, og vi i styret har vært spente på hvordan interessen ville bli for dette. Vi har arbeidet hardt for å etablere friluftsgruppen i Kristiansand den siste tiden, og mandag 17. september arrangerte vi Kick-Off for Fjell & Fjære Kristiansand for å sparke det hele i gang. Det ble en feiende suksess!

Bålkos og gratis pølser

På Kick-Off-arrangementet stilte friluftsgruppen med et stort St. Hans-bål og gratis pølse i brød til alle oppmøtte. Vi kommer sent til å glemme synet da 70-80 engasjerte studenter kom marsjerende oppover mot bålplassen ved Øvre Jegersbergvann! Vi er så glade for at det ble så stort oppmøte på arrangementet, og er endelig overbevist om at en Kristiansand-basert turgruppe har vært etterspurt!

Jegersberg by night

Da mørket begynte å senke seg, dro en gruppe turlystne deltakere (inkludert Carl og Ingvild fra styret og en god miks av norske og internasjonale studenter) oppover mot Jegersberg og Den omvendte båt. Det ble en veldig trivelig gåtur med hodelykt, til tross for mørke omgivelser og bløtt underlag etter søndagens styrtregn. Vi nådde først utsiktspunktet med nydelig utsikt over byen, før vi gikk videre til Den omvendte båt.

Hva skjer fremover i Kristiansand?

Og for dere som lurer på om det blir flere turer i nærområdet og flere seine bålkvelder: Det skal vi selvfølgelig ordne! Følg med på Fjell & Fjære på Facebook fremover for siste nytt! Vi lover mange gøye arrangementer fremover, og vil jobbe hardt for at så mange som mulig skal få nyte naturen sammen med oss!

Bilder fra Kick-Off 17. september

(Klikk på bildene for større versjon og bildetekst)